Izboljševanje učinkovitosti sistemov

Izboljšanje učinkovitosti sistemov je v današnjem času obvezno tako iz vidika konkurenčnosti kot varstva okolja. Naša ekipa je specializirana za optimizacijo obratovanja energetskih in procesnih sistemov, pri čemer s sodobnimi metodami poskrbimo, da sistemi delujejo gospodarno in okolju prijazno. Ponujamo naslednje storitve, ki so povezane z izboljševanjem učinkovitosti sistemov in zmanjšanjem emisij:

  • Analize učinkovitosti delovanja energetskih in procesnih sistemov ter njihovih sestavnih delov (meritve in izračuni)
  • Izboljšave učinkovitosti in obratovanj energetskih in procesnih sistemov ter njihovih sestavnih delov
  • Uglaševanje sistemov zgorevanja (zgorevalni zraki, recirkulacija dimnih plinov, …) z namenom izboljševanja učinkovitosti sistemov in zmanjševanja emisij CO in NOx
  • Termoekonomske analize
  • »Kaj če« študije za načrtovanje sprememb na obstoječih sistemih
  • Svetovanje

Poleg tega ponujamo tudi različne produkte povezane s specifičnimi izboljšavami učinkovitosti sistemov:

Z razvojem lastnih rešitev ponujamo produkte in storitve, ki so finančno ugodne ter omogočajo hitro in visoko povrnitev vložene naložbe. S stalnim sodelovanjem z industrijo zagotavljamo, da so naši produkti zreli in dobro preverjeni v praksi.

Naše storitve in produkti sledijo standardom OPC (»OLE for Process Control«) ter se preprosto integrirajo v industrijsko okolje. V povezavi z izboljševanjem učinkovitosti sistemov, vam lahko ponudimo tudi različne storitve, povezane s preizkusi izkoristkov in zmogljivosti sistemov.

Print Friendly, PDF & Email